Skip to content

  • Ana Sayfa
  • Haber
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Tanıtım
  • İletişim

Soma Maden Faciası’nın 12. Yıldönümünde Anma Töreni Düzenlendi: Özgür Özel Katıldı

Posted on 13 Mayıs 2026 by Fatma Kurt

Soma maden faciasının 12. yıldönümü dolayısıyla bir anma programı gerçekleştirildi. 13 Mayıs 2014’te meydana gelen ve 301 madencinin hayatını kaybetmesine neden olan bu trajik olayın yıldönümünde, Soma Maden Şehitliği’nde düzenlenen anma etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.

Etkinliğe, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Soma Kaymakamı Ünal Koç, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve Manisa milletvekilleri gibi birçok protokol üyesi ile madenci aileleri ve yerel halk da katıldı.

Programda, hayatını kaybeden madencilerin anısına kabirlere karanfil bırakıldı ve Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Anma töreninde, faciada yaşamını yitiren madenciler büyük bir saygıyla anıldı. Bu anlamlı etkinlik, Soma faciasının unutulmaması ve madencilerin anısının yaşatılması amacıyla düzenlendi.

Posted in Eğitim

Yazı gezinmesi

Müsavat Dervişoğlu’ndan Erdoğan İddiasına Sert Yanıt →
← Bakır Fiyatları Rekor Kırdı: Yapay Zeka ve Enerji Dönüşümü Etkisi

Author: Fatma Kurt

Copyright © 2026 | Design by ThemesDNA.com
beylikdüzü escort
avcılar escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
bahçeşehir escort
istanbul escort
Office Lisans Satın Al