İstanbul’da Trafik Kaçışı: Polisin Hızlı Müdahalesi

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde, 30 Nisan 2026 tarihinde meydana gelen olayda, trafik polislerinin yaptığı denetimi fark eden bir otomobil sürücüsü, tek yönlü yolda ters yöne manevra yaparak kaçmaya çalıştı. Olay anı, başka bir sürücünün araç kamerası tarafından kaydedildi.

Kayışdağı Caddesi’nde gerçekleşen uygulama sırasında, polis ekipleri sürücüye ‘Dur’ uyarısında bulundu. Ancak kaçmaya çalışan sürücü, polislerin talimatlarına uymayarak araçla manevra yapmaya devam etti. Hızla hareket eden polis ekipleri, durumu kontrol altına alarak sürücüyü yakaladı ve gözaltına aldı.

Olay, trafik güvenliğini sağlamak adına polis ekiplerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür durumlar, kameralara yansıyan ilginç anlarla birlikte, şehirdeki trafik denetimlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir