Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ve araçtaki diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından hemen ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın nedenleri üzerinde çalışılıyor.

Related Posts

Bir çöp ev olayı da Denizli’de… Bu kez 6 kamyon çöp çıktı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Y.Ç.’ye (76) ait evden 6 kamyon çöp çıktı. Belediye ekipleri, çöpleri çıkarttıktan sonra evi temizledi. İşlem 6 saat sürdü.

Suriye’de dikkat çeken afiş: Şara ve Trump yan yana

Suriye’nin başkenti Şam’da, Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve ABD Başkanı Donald Trump’ın fotoğraflarının yer aldığı, “barış” temalı bir afiş asıldı.

İsrail Gazze’ye ölüm yağdırıyor! 24 saatte 100’den fazla hava saldırısı

İsrail, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana düzenlediği yoğun saldırılarla büyük yıkım ve insanlık dramına neden olduğu Gazze Şeridi’ne, son 24 saatte 100’den fazla hava saldırısı gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün Gazze Şeridi’nin kuzeyinde 5 askeri ölen …

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’la tarihi anlaşmayı duyurdu: Bir ilk olacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Pakistan ile yapılan anlaşmayla Türk şirketlerinin Pakistan sularında petrol ve doğalgaz arama faaliyetleri yürüteceğini bildirdi.

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.