T625 GÖKBEY ilk deniz aşırı uçuşunu yaptı

T625 GÖKBEY, KKTC’ye Ulaştı!

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, Türkiye’nin ilk milli Genel Maksat Helikopteri T625 GÖKBEY’in Jandarma Genel Komutanlığı’na teslim edilmesinin ardından yapılan deniz aşırı uçuşunu KKTC’ye başarıyla tamamladığını duyurdu. Demiroğlu, yaptığı açıklamada, “Milli gücümüz, Gök Vatanımızda başarılarımıza başarı katmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Bellona, yarın satışa çıkarılacak

Türkiye’nin en büyük mobilya üreticilerinden Bellona, TMSF tarafından ihale usulüyle satışa çıkarıldı. İhale için teklifler en geç yarın 16,30’a kadar alınacak ve şirketin yeni sahibi 6 Mayıs’ta ilan edilecek.

OPEC+ ülkeleri petrolde yeni üretim artışına hazırlanıyor

OPEC+, Cumartesi günü yaptığı açıklamada, düşen fiyatlara ve zayıf talep beklentilerine rağmen, Haziran ayında üretimi günde 411.000 varil artırarak, üst üste ikinci ay petrol üretim artışlarını hızlandırma konusunda anlaştı.

Yarın açıklanacak, milyonlarca emeklinin kaderini belirleyecek

Emeklilere yapılacak temmuz zammı için kritik enflasyon verisi yarın açıklanacak. TÜİK’in duyuracağı nisan enflasyonuyla birlikte 6 aylık enflasyon farkının 4 aylık bölümü kesinleşmiş olacak.

Japonya’dan ABD’ye vergi tepkisi

Japonya Başbakanı İşiba Şigeru, ABD ile gümrük tarifeleri konusunda henüz bir “ortak zemin” bulunamadığını ve gümrük tarifelerinin yeniden gözden geçirilmesini istediklerini söyledi.

Türkiye’nin Afrika açılımı tam gaz

Türkiye, uyguladığı politikalarla Afrika’daki varlığını ve etkisini her geçen gün artırırken, şimdi de Afrika Kalkınma Fonu’na 4 milyar dolarlık ilave kaynak sağlamaya hazırlanıyor. Bu kaynak 8.6 milyon kişinin elektriğe, 6.5 milyon kişinin ulaşıma kavuşması, 1.8 milyon kişinin istihdamının sağlanması anlamına geliyor. 

Kıbrıslılar TEKNOFEST’e akın etti: Güçlendiğimizi hissettim!

TEKNOFEST KKTC’ye katılan Kıbrıslılar, festivalin ülkelerinde düzenlemesinden dolayı gurur duyduklarını aktardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir