Şişli’nin kayyumu hızlı başladı: İstanbul’da bu görüntüler konuşuluyor

Şişli Belediyesi’ne Kayyum Atandı: Yeni Gelişmeler!

İçişleri Bakanlığı, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın tutuklanmasının ardından dün belediyeye kayyum atadı. Şişli’ye kayyum olarak atanan Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen belediyeye polisler eşliğinde geldi. Ertürkmen’in makam fotoğrafındaki ‘Erdoğan’ detayı dikkat çekti.

Ertürkmen, oturduğu Şişli Belediye Başkanı makamının arkasındaki alana Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını koydu. Daha önce aynı alanda yalnızca Atatürk’ün fotoğrafı yer alıyordu.

Şişli Belediyesi’nin sosyal medya hesabından kayyum Ertürkmen’in fotoğrafı paylaşılırken yorumlar sınırlandırıldı. Belediyenin sitesi de güncellendi.

Polis sabaha karşı saat 05.00’te nöbet tutulan belediyeyi abluka altına aldı. Binaya giren polisler içeridekileri dışarıya çıkardı.

Kayyumun İlk İcraatları

CHP’li Başarır kayyum kaymakamın, meclis üyelerinin belediyeyi terk etmesini istediğini söyledi. Başarır, “Atanmış kayyum, seçilmiş Şişli Belediye Meclis Üyelerinin, Belediyeyi terk etmelerini istemiş! Oradan gitmesi gereken tek kişi sensin, kayyum kaymakam!” dedi.

İmamoğlu ve Şahan’ın Afişleri Sökülüyor

Sabah saatlerinde Şişli Belediyesi’ne gelen kayyum, ilçedeki İmamoğlu ve Resul Emrah Şahan’ın afişlerinin sökülmesi talimatını verdi. Görevlendirilen belediye ekipleri afişleri sökmeye başladı.

Related Posts

Trump “soykırım” demedi: 1915 olayları için “Büyük felaket” ifadesini kullandı

Amerika Birleşik Devletleri’nden 1915 olaylarına ilişkin bu yıl da benzer açıklama geldi. Başkan Donald Trump imzalı anma mesajında bu kez “soykırım” ifadesi kullanılmadı. Bunun yerine “Büyük felaket” denildi. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “1915 olayları hakkında yapılan açıklamaları bütünüyle reddediyoruz” ifadesi kullanıldı.

İBB tarih ve saat verdi: İstanbul’da hava aniden değişecek

İstanbul’da hava sıcaklığında ani düşüş yaşanacak. Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte, pazar günü akşam saatlerinde fırtına başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, saatte 70 kilometre hızla esmesi beklenen rüzgara karşı, İstanbulluları uyardı.

Deprem anını hissetmediler, kaçanları izlediler

Deprem sırasında bir kafede oturan üç yaşlı adam, sarsıntıyı hissetmedi. Çevredekiler panikle kaçarken onlar yerlerinden kıpırdamadan etrafı izledi.

Fransız bakan, terör örgütü elebaşı Mazlum Abdi ile görüştü

Fransa Dışişleri Bakanı Jean Noel Barrot, terör örgütü PKK/YPG’nin Suriye’deki elebaşı “Mazlum Abdi” kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.

Gazzeli doktorun en acı günü: Anne-babasının cansız bedeniyle karşılaştı

Filistinli bir doktor, İsrail saldırıları sonucunda hayatının en acı gününü yaşadı. Gazze Şeridi’ne düzenlenen ağır bombardımanın ardından hastaneye getirilen cansız bedenler arasında anne ve babasını gören doktor, ağır bir yıkım yaşadı.

Son dakika Denizli’de deprem mi oldu? Az önce deprem Denizli’de nerede oldu? Denizli deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 24 Nisan 2025

Son dakika Denizli deprem haberleri..Denizli’de deprem mi oldu? Az önce deprem Denizli’de nerede oldu? Denizli Kandilli ve AFAD son depremler.. 24 Nisan 2025 Denizli deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Denizli’de? Denizli son deprem büyüklüğü ne kadar? Denizli’de ve Denizli yakınındaki depremler nelerdir? Denizli’de anlık deprem mi oldu? Son dakika Denizli canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Denizli deprem haberleri.. Denizli’de hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Denizli’de deprem mi oldu? Deprem Denizli’de ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Denizli’de nerede deprem oldu? Denizli deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..