Merzifon’da Tarım Arazisinde Yangın

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, bir tarım arazisinde çıkan yangın, hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay, Amasya Merzifon Havalimanı yolunda bulunan Muharrem S’ye ait ceviz bahçesinde meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemedi.
Alevler, kısa sürede çevredeki tarım arazisinde bulunan anızlık alanlara da sıçradı. Yangın ihbarını alan jandarma, polis ve itfaiye ekipleri vakit kaybetmeden bölgeye sevk edildi.
Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda söndürülen yangında yaklaşık 250 dönüm tarım arazisi zarar gördü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Lüks bitmiyor! Kadir Ezildi evine hamam yaptırdı

Gamze Türkmen ile evlendikten sonra balayı için Mısır’a giden Kadir Ezildi, dönüşte bu kez evinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sosyal medya hesabından evine yaptırdığı hamamı takipçileriyle paylaşan Ezildi, “Şu eve yaptığım en iyi şey hamam. Resmen topraktan yeniden yaratıldım” ifadelerini kullandı.

Keşan’da feci kaza: İkisi çocuk, altı yaralı var

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında altı kişi yaralandı.

Bodrum’da buz şoku: Türkiye güzeli tatilde hastanelik oldu

Yaz aylarında serinlemek amacıyla tüketilen hazır buzlar, sağlık açısından ciddi riskler barındırıyor. 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, Bodrum’da tatildeyken içtiği buzlu su sonrası boğazında yanma hissetti, ardından öksürük nöbeti ve mide bulantısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Nazillispor, Yeni Sezon Öncesi Gençleşme Operasyonuna Gitti

TFF 3. Lig ekiplerinden Nazillispor, 25 yaş altı 8 potansiyelli oyuncu transfer ederek kadrosunu gençleştirdi. Yeni yönetim ve teknik ekiple dinamik bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Vali Çakır’dan Muşspor’a Destek

Vali Çakır, Muşspor’un başarısını kutlayarak şehrin spor potansiyelini vurguladı.

Sel sularının içinde yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı

Pakistan’da muson yağmurlarının yol açtığı seller nedeniyle ülkede 159 kişi hayatını kaybetti, en az 300 kişi de yaralandı. Felaketin boyutu her geçen gün ağırlaşırken sel sularının içinde yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı. Suyun kuvvetiyle savrulan muhabir, “Görüyorsunuz su beni itiyor. Burada durmak çok zor. Kendimi güvene almalıyım” ifadelerini kullandı.