Mersin’de Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Mersin‘de üzücü bir kaza yaşandı: Trafik kazası sonucu araçlar otoyol bağlantı köprüsüne çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Mersin- Antalya D-400 karayolunda meydana gelen olayda, bir otomobilin kamyonete çarpması sonucu kamyonet yoldan çıkıp otoban bağlantı yolunda yapımı devam eden köprü inşaatının duvarına çarptı. Bu feci kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi ise yaralandı.

MERSİN – Mersin‘de meydana gelen kazada otomobilin kamyonete çarpması sonucu kamyonet yoldan çıkıp otoban bağlantı yolunda yapımı devam eden köprü inşaatının duvarına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Alata Mahallesi sınırlarında gerçekleşti. Kadın sürücü H.K.’nin kullandığı 33 AAL 199 plakalı Opel marka otomobil, iddiaya göre aynı istikamette seyreden Ali Arı idaresindeki 33 ARC 369 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıkıp, bölgede devam eden Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyol Projesi kapsamında yapımı süren köprünün duvarına çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan 2 kişi ve otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Kaza tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mersin ve Erdemli’deki hastanelere kaldırıldı. İncelemeler sonucunda Arı’nın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarılarak ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HALİL İBRAHİM VARLI – 3.Sayfa

Related Posts

Windows Update ile birlikte tüm uygulamalar ve sürücüler de güncellenecek

Microsoft, Windows’a entegre edilmiş, tüm yazılımlar için tek bir güncelleyici olmasını hedefliyor.

Osimhen çılgınlığı FC25’e sıçradı: Dünya yıldızlarını geride bıraktı

EA Sports’un FC 25 Team of the Season kampanyasında Bundesliga TOTS ilgi odağı olmuşken, dikkat çeken bir başka kart ise Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen oldu. Futbin yazarı Steven’a göre, Newcastle’lı Isak ile benzer yapıda olan Osimhen, bu …

Elon Musk’ın “Robotaxi”si engele takıldı

Tesla’nın, otonom araç projeleri kapsamında kullanmak üzere “Robotaxi” kelimesi için yaptığı marka tescil başvurusu, ABD Patent ve Marka Ofisi (USPTO) tarafından reddedildi. Kararın gerekçesi, terimin sektörde çok genel ve tanımlayıcı bir ifade olarak kullanılması. Başvurunun “sadece tanımlayıcı” olduğu belirtilerek, Tesla’nın bu kelimeyi ticari marka olarak tescil ettirmesi uygun bulunmadı.

Kulaklık takmayı sevmeyenler dikkat! Koltuğa ses sistemi ekleyen cihaz

Ofis ve oyuncu koltuklarıyla uyumlu olan Clio duyuruldu. Kulaklık takmayı sevmeyenlere odaklanan bu cihaz THX Spatial Audio’yu desteklediği gibi 14 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Apple Watch satışları her yıl düşüyor

Apple’ın uzun yıllar başarılı satışlarla andığı Apple Watch’lar artık eskisi kadar satmıyor.

Öğrenciler için büyük endişe: Yapay Zeka eğitim sistemini öldürüyor mu?

Günümüzde yüzlerce ceşidini görmeye başladığımız yapay zeka getirdiği faydaların yanı sıra büyük bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor: Tembellik!