Kuzey Marmara Otoyolu’nda TIR alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar mevkiinde saat 19.30 sıralarında meydana gelen yangın, Ankara istikametine seyir halinde olan bir TIR’ın motor bölümünde başladı. Alevler hızla yayılarak TIR’ı sardı. Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye ve jandarma ekipleri hemen harekete geçti.

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışmaya başladı. Kısa sürede müdahale edilerek söndürülen yangın, TIR’ın kullanılamaz hale gelmesine yol açtı.

Related Posts

Teşhiste ihmal iddiası: 16 yaşındaki genç testisini kaybetti

Balıkesir’de 16 yaşındaki E.K.’nin acil servisteki yanlış teşhis ve ihmaller nedeniyle testislerinden birini kaybettiği öne sürüldü. İl Sağlık Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Erdoğan ve Bakan Yerlikaya’ya ‘barikatlar kaldırılsın’ çağrısı… Cumartesi Anneleri 1048. haftada Kadir Keremoğlu için adalet istedi

Cumartesi Anneleri 1048. hafta buluşmasında, 1995’te Van’da gözaltında kaybedilen 75 yaşındaki Kadir Keremoğlu için adalet talebinde bulundu. Öte yandan kayıp yakınları, AYM kararlarına uyulmasını ve Galatasaray Meydanı’ndanki barikatların kaldırılmasını talep etti.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel kalabalığa sesleniyor: Ahmet Özer ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okundu…

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Rusya: Kursk, Ukrayna’dan tamamen geri alındı

Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov’un Devlet Başkanı Putin’e Kursk bölgesinin tamamen Ukrayna ordusundan geri alındığını bildirdiği açıklandı.

Zırhlı araç ile otomobil çarpıştı: İkisi polis altı yaralı

Kars’ta zırlı araç ile otomobilin çarptığı kazada İkisi polis altı kişi yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tek gayemiz insan yetiştirmek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyetine gönderdiği video mesajda, destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek gayemiz insan yetiştirmek.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir