Kütahya’da Cinayet: Eşini ve Adamı Vurdu

Kütahya’da Kadın ve Sevgilisini Vuran Adam Yakalandı

Kütahya’da bir adam, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği adamı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, İnköy Mahallesi TOKİ girişinde meydana geldi. Polis ve sağlık ekipleri, silahla vurulan bir adam ihbarı üzerine hızla olay yerine ulaştı. Yapılan incelemede, çiftçi Salih Ten’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Aynı anda, emniyet güçleri 66. Sokak’ta başka bir yaralı olduğuna dair ihbar aldı. Ekipler, cinayet şüphelisi Ali Osman Y.’yi (59) olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli, polise ilk ifadesinde eşi Havva Y. (61) ile Salih Ten (60) arasında duygusal bir ilişki olduğunu öğrendiğini ve önce Salih Ten’i vurduğunu ardından eşini evde tüfekle öldürdüğünü itiraf etti. Ali Osman Y.’nin kullandığı pompalı av tüfeği de polis tarafından bulunarak delil olarak alındı. Şüpheli, sağlık kontrolünün ardından İl Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – KÜTAHYA

Related Posts

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

Elon Musk parti kurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile arası açılan Elon Musk, ABD’deki mevcut siyasi düzene karşı çıkarak “Amerika Partisi”ni kurduğunu açıkladı.

İmamoğlu’ndan operasyonlara tepki! ‘Demokrasiyi açıkça askıya aldınız’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından sabah saatlerinde Adana, Adıyaman ve Antalya’da yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu paylaşımında, “Demokrasiyi açıkça askıya aldınız. İstanbul’da başlattığınız hukuk dışı müdahaleyi şimdi Antalya, Adana ve Adıyaman’a taşıdınız.” dedi

AKP’li isimden skandal ifadeler: ‘Sokak köpekleri’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalifleri demokratik eylemlere davet etmesinin ardından AKP’li Mücahit Birinci sosyal medya hesabından muhaliflere hakaret etti.

Bakan Memişoğlu açıkladı: Orman yangınlarında 2 ölü 1’i ağır 3 yaralı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Şimdiye kadar 538 kişi orman yangınlarından etkilendi, hafif yaralısından görevlisine kadar. 1’i ağır olmak üzere 3 hastamız tedavi altında. 2 vatandaşımız hayatını kaybetti” dedi.