Konu Öcalan Açılımı… Erdoğan, Bahçeli’nin sözlerini yineledi: Silahları gömecekler ya da silahla beraber gömülecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “PKK Terörünü Sonlandırma Hedefindeyiz”

DEM heyetinin, Öcalan Açılımı kapsamında Meclis görüşmelerine başlamasından sonra dikkatler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi. Erdoğan, PKK terörünü sonlandırma hedefiyle hareket ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Bahçeli’nin “Silahlar ya gömülecek ya da silah tutanlar gömülecektir.” sözlerini tekrarladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, hayatını kaybeden Ferdi Tayfur’a başsağlığı diledikten sonra şunları söyledi:

“PKK’nın Kullanım Süresi Doldu”

Ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını ön planda tuttuklarını belirten Erdoğan, bölücü terör örgütüyle ilişkili olanların partisine ve Cumhur İttifakı’na karşı söyleyecek sözlerinin olmadığını ifade etti. Türkiye’nin yüksek çıkarlarının referansları olduğunu belirten Erdoğan, amacın büyük ve güçlü Türkiye’nin engellerini kaldırmak olduğunu vurguladı. Cumhur İttifakı’nın bu hedefe ulaşacağını belirtti ve kardeşliğin kazanacağını söyledi.

Türkiye’de huzurun egemen olması için mücadele ettiklerini vurgulayan Erdoğan, terör belasından ülkeyi kurtaracaklarını belirtti. Silahların ya gömüleceğini ya da silahla birlikte gömüleceğini ifade eden Erdoğan, üçüncü bir yol olmadığını söyledi.

Silahın ve terörün devrinin sona erdiğini belirten Erdoğan, PKK’nın kullanım süresinin dolmuş olduğunu ve bölücü terör örgütünün açtığı nifak çukurlarını kardeşlikle dolduracaklarını ifade etti.

Şehit ve Gazilere Mesaj

Şubat ayının sonuna doğru büyük kongreyi düzenleyeceklerini söyleyen Erdoğan, milletle aralarına fitne sokmak isteyenlere karşı uyanık olmaları gerektiğini belirtti. Milletin beklentisinin daha fazla yatırım ve proje olduğunu vurgulayan Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın ülkenin geleceği olduğunu ifade etti.

Erdoğan, muhalefete yönelik eleştirilerde bulunarak, hizmetin ibadet olduğunu söyledi ve milletin kendilerine gösterdiği istikametten ayrılmadan hizmet ettiklerini belirtti.

Muhalefete Eleştiri

Muhalefetin sahte gündemlerine kapılmamaları gerektiğini vurgulayan Erdoğan, Türkiye sevdalısı olduklarını ve 22 yıldır aşkla hizmet ettiklerini söyledi. Millete hizmeti ibadet olarak gören bir ekibin olduklarını belirten Erdoğan, Türkiye’nin geleceği için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Related Posts

CHP Malatya mitinginde ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları

CHP Milli İradeye Saygı için düzenlenen mitinglerine Malatya’da devam etti. Miting esnasında konuşan Özgür Özel’in konuşması sırasında ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atıldı

İsrail saldırılarında 59 Filistinli daha yaşamını yitirdi

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı son 24 saatte 59 artarak 57 bin 882’ye çıktı.

Milaslılar kırma eleme tesisine karşı mücadelesini sürdürüyor

Milaslılar kırma eleme tesisine verilen ÇED gerekli değildir kararını mahkemeye taşıdı. 2747 hektarlık ormanlık ve tarım alanı tehlikede…

Sapanca Gölü’nde su seviyesi düştü

Sıcak havalar barajlardaki doluluk oranlarını da etkiledi. Sapanca Gölü’nün su seviyesi alarma veriyor.

Muğla’da tarım arazisinde korkutan yangın!

Muğla’nın Milas ilçesinde tarım arazisinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Datça açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz’de Datça açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.