İBB’de yılbaşı gecesi önlemleri: Metro 24 saat çalışacak, toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da Yılbaşı Gecesi Toplu Ulaşıma Özel Planlamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yılbaşı gecesi için özel önlemler aldı. İhtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanması ve kesintisiz hizmet için belirli ekipler görevlendirildi.

Yılbaşı gecesi beklenen kalabalık nedeniyle toplu taşıma araçları için ek seferler düzenlendi. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 31 Aralık’ta 832 farklı güzergahta 64 bin sefer yaparken yılbaşı gecesi için de toplamda 25 farklı hatta 304 ek sefer düzenleyecek. Gece boyunca devam edecek metrobüs hizmeti de 221 ek sefer ile desteklenecek.

İBB’ye bağlı toplu taşıma hizmetlerinde, dini ve ulusal bayramlar ile resmi tatillerde olduğu gibi 1 Ocak’ta da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sunulacak.

Metro Hatları 24 Saat Hizmet Verecek

İstanbul’daki M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 ve M9 metro hatları, 1 Ocak’ta 24 saat boyunca açık olacak.

Ayrıca, T1, T3, T4, T5 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatları saat 02.00’ye kadar seferlerine devam edecek. Şehir Hatları vapurları da 31 Aralık’ta yılbaşı gecesi için ek seferler düzenleyecek.

Yılbaşı gecesi tüketici hakları ihlalleri, dilencilik, izinsiz ilan ve reklamlar, kaçak hafriyat dökümü, seyyar ve izinsiz faaliyetleri önlemek amacıyla zabıta ekipleri vardiya usulüyle görev yapacak.

Related Posts

Bitlis’te uyuşturucu salça paketlerinin arasından çıktı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde durdurulan TIR’da yapılan aramada salça paketleri arasına gizlenmiş 6 kilo 50 gram skunk ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı.

Bitlis’te uyuşturucu salça paketlerinin arasından çıktı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde durdurulan TIR’da yapılan aramada salça paketleri arasına gizlenmiş 6 kilo 50 gram skunk ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı.

Yanıltıcı etiket skandalı! Hayati alerji riski nedeniyle geri çağrıldı

ABD’de geniş çapta satılan popüler B12 vitamini takviyeleri, yer fıstığı alerjisi taşıyan bireyler için “hayati tehlike” riski barındırdığı gerekçesiyle geri çağrıldı.

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Erdoğan kararını verdi: O isimler artık yer almayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurban Bayramı tatilini Marmaris’te geçirdiği süre boyunca, kabinede değişiklikler ve bürokraside geniş kapsamlı atamalar üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. AKP kulislerine göre Erdoğan, görevinde etkisiz kalan bakan ve bürokratlarla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!