Güranlar için yeni başvuru

8 Yaşındaki Narin Güran Davası Yeniden Gündemde

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin davada, amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran “İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürmekle” suçlanarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Benzer şekilde suçlanan Nevzat Bahtiyar’a ise “delilleri yok etme, gizleme veya değiştirme” suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti.

Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz, konuyla ilgili olarak Narin’in annesi, ağabeyi ve amcasına dair yeni bir gelişmeyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yapılan başvuruya göre, Yüksel Güran, Enes Güran ve Salim Güran’ın farklı cezaevlerine nakledilmesi talep edildi. Eryılmaz, durumu şu sözlerle açıkladı: “Narin Davası kapsamında hüküm giyen ve halen cezaevinde bulunan Yüksel Güran, Enes Güran ve Salim Güran’ın, belirli nedenlerle acilen farklı cezaevlerine nakledilmesi için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulunduk.”

Related Posts

ASEAN Zirvesi yarın başlıyor: Masada neler var?

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği ASEAN’ın dışişleri bakanları, bu hafta 8 Temmuz ila 11 Temmuz 2025 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da bir araya gelecek. “Kapsayıcılık ve Sürdürülebilirlik” teması altında gerçekleşecek olan …

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç DEM Parti heyetini kabul edecek

Terörsüz Türkiye kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) heyetini kabul etti. Bu kritik görüşme sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da DEM heyeti ile yarın saat 13.30’da görüşeceği öğrenildi.

Başkan Tanburoğlu: “Zeydan Başkan’ın anlı aktır, başı diktir”

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek amacıyla CHP Adana İl Başkanlığı tarafından organize edilen Adana İradesine Sahip Çıkıyor Mitingleri tüm hızıyla devam ediyor.

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

Elon Musk parti kurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile arası açılan Elon Musk, ABD’deki mevcut siyasi düzene karşı çıkarak “Amerika Partisi”ni kurduğunu açıkladı.