Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: Çift Hayatını Kaybetti

Fethiye’de Sobadan Sızan Karbonmonoksit Çifti Hayattan Kopardı

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Çiftten haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ihbar üzerine eve sevk edildi ve yapılan kontroller sonucunda çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cemile ve Mehmet Başar’ın hayatını kaybettiğini öğrenen çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Related Posts

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

Elon Musk parti kurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile arası açılan Elon Musk, ABD’deki mevcut siyasi düzene karşı çıkarak “Amerika Partisi”ni kurduğunu açıkladı.

İmamoğlu’ndan operasyonlara tepki! ‘Demokrasiyi açıkça askıya aldınız’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından sabah saatlerinde Adana, Adıyaman ve Antalya’da yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu paylaşımında, “Demokrasiyi açıkça askıya aldınız. İstanbul’da başlattığınız hukuk dışı müdahaleyi şimdi Antalya, Adana ve Adıyaman’a taşıdınız.” dedi

AKP’li isimden skandal ifadeler: ‘Sokak köpekleri’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalifleri demokratik eylemlere davet etmesinin ardından AKP’li Mücahit Birinci sosyal medya hesabından muhaliflere hakaret etti.

Bakan Memişoğlu açıkladı: Orman yangınlarında 2 ölü 1’i ağır 3 yaralı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Şimdiye kadar 538 kişi orman yangınlarından etkilendi, hafif yaralısından görevlisine kadar. 1’i ağır olmak üzere 3 hastamız tedavi altında. 2 vatandaşımız hayatını kaybetti” dedi.

Fahrettin Altun’dan kendisini tehdit eden CHP’li Başarır’a: Ucuz polemikler peşinde

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tehdit edip, “Öyle bir gün gelecek ki Fahrettin Altun da tarafsız mahkemelerde yargılanacaktır” ifadelerini kullandı. Başarır’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Altun, “Başarır, devlet ciddiyetini ve kamu kurumlarını hedef alan ucuz polemikler peşindedir. Yargıya tehditler savurmak, hakaretle ve iftirayla kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, milletin takdirine bırakılacak bir acziyet göstergesidir” dedi.