Bolu Dağı’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiliyor

Bolu Dağı ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde ve Anadolu Otoyolu’nda viyadükler ve tünellerde meydana gelen sis ve sağanak yağış, sürücülerin ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.

Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde yoğunlaşan sis nedeniyle sürücüler, düşen görüş mesafesi ve zorlu yol koşulları nedeniyle yavaş seyretmek zorunda kaldılar.

Trafik ekipleri, aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda sürücüleri uyardılar. Güzergahta bulunan karayolları, polis ve jandarma ekipleri de sürücülere destek sağladılar.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölgesinde de sağanak yağış ve sis etkili oldu, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Related Posts

ASEAN Zirvesi yarın başlıyor: Masada neler var?

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği ASEAN’ın dışişleri bakanları, bu hafta 8 Temmuz ila 11 Temmuz 2025 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da bir araya gelecek. “Kapsayıcılık ve Sürdürülebilirlik” teması altında gerçekleşecek olan …

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç DEM Parti heyetini kabul edecek

Terörsüz Türkiye kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) heyetini kabul etti. Bu kritik görüşme sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da DEM heyeti ile yarın saat 13.30’da görüşeceği öğrenildi.

Başkan Tanburoğlu: “Zeydan Başkan’ın anlı aktır, başı diktir”

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek amacıyla CHP Adana İl Başkanlığı tarafından organize edilen Adana İradesine Sahip Çıkıyor Mitingleri tüm hızıyla devam ediyor.

Datça Devlet Hastanesi’nin Başhekimi görevden alındı

Muğla’daki Datça Devlet Hastanesinde bir hemşirenin intihar girişiminde bulunmasının ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında, Başhekim Dr. Mesut Armağan Ada görevden alındı.

Bu kavunun tanesi 5.200 liraya satılıyor: Kapış kapış gidiyor

Dünyanın en pahalı meyvelerinden biri olarak bilinen Japon Crown Kavunu, New York’ta adeta kapış kapış gidiyor… Bu kavunun bu kadar pahalı olma nedenini duyan ise saygı duyuyor.

Elon Musk parti kurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile arası açılan Elon Musk, ABD’deki mevcut siyasi düzene karşı çıkarak “Amerika Partisi”ni kurduğunu açıkladı.