Avcılar’da Metrobüs Kazası: 2’si Çocuk 21 Yaralı

Avcılar Metrobüs Kazası: 2’si Çocuk 21 Yaralı

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Avcılar’da meydana gelen metrobüs kazasında 2’si çocuk olmak üzere toplam 21 kişinin yaralandığını açıkladı. Güner sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, kazada yaralanan vatandaşların durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Avcılar’da yaşanan metrobüs kazasında 2’si çocuk, toplam 21 kişinin yaralandığını duyurdu. Güner sosyal medya paylaşımında “Avcılar’da bugün meydana gelen metrobüs kazasında, ilk belirlemelere göre 2’si çocuk olmak üzere toplam 21 vatandaşımız yaralanmıştır. İhbarın ardından olay yerine hızla intikal eden sağlık ekiplerimiz, yaralılara olay yerinde gerekli ilk müdahaleleri yapmış; ardından ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere sevk işlemlerini gerçekleştirmiştir. Yaralıların genel sağlık durumları iyi olup, hastanelerdeki tedavileri devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

e-Nabız’a yeni özellikler geldi

e-Nabız’a yeni özellikler geldi

Şekerli kahve içenler dikkat! Korkutan ölüm riski detayı

Bilim insanlarının yaptığı son araştırma kahvenin yeni boyutlarını gözler önüne serdi. Kahve tiryakilerini ilgilendiren önemli detay ortaya çıktı.

Bakan Memişoğlu’ndan canlı yayında önemli açıklamalar: Şu ana kadar 3 milyon insanı tarttık

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, TRT Haber’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu yaptığı açıklamada “Şu ana kadar 3 milyon insanı tarttık ve boyunu ölçtük. Yüzde 35’i fazla kilolu. Biz şu anda dünyanın en üst seviyesindeyiz kilo anlamında. Yüzde 27’si obez bir de. Yani toplam yüzde 52-55 bandında insanlarımız istediğimiz kiloda değil. O nedenle biz bu kiloyu insanların sağlığı için istiyoruz” dedi.

Kabin öksürüğü tehlikesi: Seyahat edenler risk altında!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, bayramda tatile çıkacak yurttaşlara önemli uyarılarda bulunarak, son dönemde artan “kabin öksürüğü” ve “seyahat hastalığı”na dikkat çekti. Prof. Dr. Özkaya, “Kapalı kabin ortamına maruz kaldığımız bu yolculukların ardından en sık öksürük, halsizlik, eklem ve baş ağrıları yaşıyoruz” dedi.

Uzmanından “kene teması” uyarısı: Ölümcül sonuçlara yol açabilir!

Uzmanından “kene teması” uyarısı: Ölümcül sonuçlara yol açabilir!

“İnmede Çare Erken Müdahale” 

Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği, dünya genelinde ölüm ve kalıcı sakatlık nedenleri arasında ilk sıralarda yer alan ciddi bir sağlık sorunu olan inmeye dikkat çekti.