Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

Fatih Altaylı cezaevinden açıkladı! İşte Cumhur İttifakı’nın oy oranı…

Gazeteci Fatih Altaylı Silivri Cezaevi’nden gönderdiği mektupta AKP’nin ve Cumhur İttifakı’nın oy oranını açıkladı.

Yangına müdahale eden itfaiyecileri öldürdü: FBI ve SWAT alarma geçti

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack’tan F35 açıklaması: Yıl sonuna kadar bir çözüme kavuşma imkanına sahip olduğumuza inanıyorum

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack’tan F35 açıklaması: Yıl sonuna kadar bir çözüme kavuşma imkanına sahip olduğumuza inanıyorum

Tarihi kule 230 bin TL’ye satışta

Geçmişte Federal Almanya Cumhuriyeti ile Doğu Almanya’yı ayıran çizgide yer alan gözetleme kulesi, 5 bin euroya (yaklaşık 230 bin TL) açık artırmaya çıkarıldı.

İngiltere İHA’lara karşı önlem alıyor: Askeri araçlara lazer silahı yerleştirilecek

İngiltere ordusu, insansız hava araçlarını etkisiz hale getirmek için askeri araçlara lazer silahları yerleştirmeyi planlıyor.

Trump’tan Gazze çağrısı: Anlaşın, rehineleri alın

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırıları devam ediyor. Her gün çok sayıda Filisitinli’nin hayatını kaybettiği saldırılarda İsrail, insani yardımlara ulaşmak isteyen insanları da açıkça öldürüyor. ABD Başkanı Donald Trump, Gazze için …