İstanbul’da IŞİD operasyonunda 23 gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, IŞİD Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenledi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, terör örgütü IŞİD içerisinde “yabancı terörist savaşçı” olarak faaliyet gösterdiği belirlenen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonda 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Firari olan 7 şüpheli ise yakalanmaları için yürütülen operasyonlarla aranmaya devam ediyor.

Related Posts

İran: Nükleer konuda güvence vermeye hazırız ancak uranyum zenginleştirme faaliyetinin durdurulması mümkün değil

İran: Nükleer konuda güvence vermeye hazırız ancak uranyum zenginleştirme faaliyetinin durdurulması mümkün değil

İşitme ve konuşma engelli çiftin kınasında ‘sessiz çiftetelli’

Sosyal medya üzerinden 8 yıl önce tanışan her ikisi de işitme ve konuşma engelli Kırıkkaleli Zeki Sazak (25) ile Batmanlı Nazlı Alkan (24), hayatlarını birleştirme kararı aldı. Batman’da yapılan kına töreninde çift ve davetliler, farkındalık da oluşturmak amacıyla sessiz çiftetelli oynadı. Törende bir işaret dili tercümanı da davetliler ile çift arasındaki iletişimi sağladı.

Türkiye-ABD Suriye Çalışma Grubu toplantısı yarın Washington’da düzenlenecek

Türkiye-ABD Suriye Çalışma Grubu toplantısı yarın Washington’da düzenlenecek

Herkes Yozgat’ı konuşuyordu ama… AKP’ye şok sonuç 4 şehirden birden geldi!

CHP’nin Yozgat mitingi büyük yankı uyandırırken son dönemde kamuoyu araştırmalarında CHP’nin kentte oy oranını yükselttiği görülmüştü. ORC Araştırma’nın 15 ilde yaptığı genel seçim anketinde ise 4 ilin AKP’den CHP’ye geçtiği görüldü.

Dolandırıcılık şüphelisinin evinden cephanelik çıktı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında aranmakta olan şüpheli, Fethiye’de yapılan operasyon ile yakalandı. Şüphelinin ikametinde yapılan arama sonucunda birçok silah, altın ve elektronik cihaz ele geçirildi.

Gazze barışı için dikkat çekici açıklama… Hamas: Yönetimi devretmeye hazırız

Hamas Siyasi Büro Üyesi Basim Naim, İngiliz SkyNews’a verdiği röportajda ABD ile doğrudan görüştüklerini belirterek şartlarının kabul edilmesi halinde Gazze Şeridi’nde yönetimi devrebileceklerini söyledi.