İmamoğlu’ndan sokak müzisyenleriyle şarkı söyleyen Fatma Turgut’a yanıt

Model Grubunun Şarkısı Sokak Müzisyenleriyle Gündemde!

Müzisyen Fatma Turgut’un solisti olduğu Model grubunun 2014 yılında yayınladığı ‘Değmesin Ellerimiz’ şarkısı, Beşiktaş İskelesi’nde sokak müzisyenleri tarafından seslendirildi ve bu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yaşadığı şaşkınlığı paylaşan Fatma Turgut, olayı şu sözlerle anlattı:

“Büyükada dönüşü, deniz taksiden indim ve bir baktım ki ‘Değmesin Ellerimiz’ çalınıyor. Dedim ki Duygu’ya ‘Gerçekten mi duyuyorum?!?’ işte böyle anlar. Çok mutluyum, gözlerim doluyor bu satırları yazarken. Kendi konserimde ağırlamak istiyorum onları. Müzik yapmaktan ASLA vazgeçmeyin.”

Fatma Turgut’un bu paylaşımı binlerce kişi tarafından sosyal medyada beğeni toplarken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da müzisyenin mesajını retweetledi.

İmamoğlu, “Müzik, meydan, gençler… çok güzel” ifadelerini kullandı.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Bakan Memişoğlu açıkladı: Orman yangınlarında 2 ölü 1’i ağır 3 yaralı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Şimdiye kadar 538 kişi orman yangınlarından etkilendi, hafif yaralısından görevlisine kadar. 1’i ağır olmak üzere 3 hastamız tedavi altında. 2 vatandaşımız hayatını kaybetti” dedi.

Fahrettin Altun’dan kendisini tehdit eden CHP’li Başarır’a: Ucuz polemikler peşinde

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tehdit edip, “Öyle bir gün gelecek ki Fahrettin Altun da tarafsız mahkemelerde yargılanacaktır” ifadelerini kullandı. Başarır’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Altun, “Başarır, devlet ciddiyetini ve kamu kurumlarını hedef alan ucuz polemikler peşindedir. Yargıya tehditler savurmak, hakaretle ve iftirayla kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, milletin takdirine bırakılacak bir acziyet göstergesidir” dedi.

CHP’li Alp’ten Tarım Bakanı’na istifa çağrısı: Kendi rızasıyla istifa etmezse, Cumhurbaşkanı tarafından görevden azledilmesini istiyoruz

CHP’li Alp’ten Tarım Bakanı’na istifa çağrısı: Kendi rızasıyla istifa etmezse, Cumhurbaşkanı tarafından görevden azledilmesini istiyoruz

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Kurultay soruşturması ertelendi, yine belediyelere operasyon başladı: Kaosu rutin yapmaya çalışıyorlar

CHP’li kurmaylar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonun ardından iktidarın kaosu rutinleştirme çabasında olduğunu savundu. Ankara ve İstanbul’daki eski AKP dönemine ait yolsuzluk dosyalarının ise hala işleme alınmadığını hatırlattılar.

Özgür Özel: Bu iktidar 100 gün önce kaybettiğini itiraf etmiştir

Özgür Özel, “Biz omuz omuzayız, birbirimizden güç alıyoruz.” dedi.