Başkan Çerçioğlu’ndan Hayırseverlere Çağrı: Küçük Esnafın Veresiye Defterlerini Kapatın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hayırseverler çağrıda bulunarak yaklaşan Ramazan ayı öncesinde küçük esnafın veresiye defterlerinin kapatılarak destek olunmalı dedi.

Her fırsatta küçük esnafların önemine dikkat çekerek projeler geliştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı açıklama ile hayırseverlere çağrıda bulundu. Ramazan ayı öncesinde küçük esnafa destek çağrısında bulunan Başkan Çerçioğlu, tüm hayırseverleri veresiye defterlerini kapatmaya davet etti.

Başkan Çerçioğlu, yaptığı paylaşımda “Ramazan ayı öncesinde tüm hayırseverleri, küçük esnafımızın veresiye defterlerini kapatmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza yapılacak bu anlamlı yardım ile birlik ve beraberliğimize katkı sunabiliriz. Alışverişlerimizde önceliğimizi küçük esnafımıza vererek Aydın’ın ve Aydınlının kazanmasına katkı sunarız” ifadelerine yer verdi. – AYDIN

Related Posts

Bakan Memişoğlu açıkladı: Orman yangınlarında 2 ölü 1’i ağır 3 yaralı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Şimdiye kadar 538 kişi orman yangınlarından etkilendi, hafif yaralısından görevlisine kadar. 1’i ağır olmak üzere 3 hastamız tedavi altında. 2 vatandaşımız hayatını kaybetti” dedi.

Fahrettin Altun’dan kendisini tehdit eden CHP’li Başarır’a: Ucuz polemikler peşinde

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tehdit edip, “Öyle bir gün gelecek ki Fahrettin Altun da tarafsız mahkemelerde yargılanacaktır” ifadelerini kullandı. Başarır’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Altun, “Başarır, devlet ciddiyetini ve kamu kurumlarını hedef alan ucuz polemikler peşindedir. Yargıya tehditler savurmak, hakaretle ve iftirayla kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, milletin takdirine bırakılacak bir acziyet göstergesidir” dedi.

CHP’li Alp’ten Tarım Bakanı’na istifa çağrısı: Kendi rızasıyla istifa etmezse, Cumhurbaşkanı tarafından görevden azledilmesini istiyoruz

CHP’li Alp’ten Tarım Bakanı’na istifa çağrısı: Kendi rızasıyla istifa etmezse, Cumhurbaşkanı tarafından görevden azledilmesini istiyoruz

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Kurultay soruşturması ertelendi, yine belediyelere operasyon başladı: Kaosu rutin yapmaya çalışıyorlar

CHP’li kurmaylar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonun ardından iktidarın kaosu rutinleştirme çabasında olduğunu savundu. Ankara ve İstanbul’daki eski AKP dönemine ait yolsuzluk dosyalarının ise hala işleme alınmadığını hatırlattılar.

Özgür Özel: Bu iktidar 100 gün önce kaybettiğini itiraf etmiştir

Özgür Özel, “Biz omuz omuzayız, birbirimizden güç alıyoruz.” dedi.