Tekirdağ Hava Durumu | Tekirdağ İçin Bugün, Yarın ve 5 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak? 25 Ocak 2025

Tekirdağ İçin 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı son verilere göre Tekirdağ ilinde önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak:

  • Bugün: Tekirdağ’da hava yağmurlu olacak, sıcaklık 11°.
  • Yarın: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor, sıcaklık 10°.
  • 27 Ocak 2025 Pazartesi: Tekirdağ’da sisli hava olacak, sıcaklık 10°.
  • 28 Ocak 2025 Salı: Tekirdağ’da hava yine sisli, sıcaklık 11°.
  • 29 Ocak 2025 Çarşamba: Parçalı bulutlu bir hava hakim olacak, sıcaklık ise 14°.

Bugün

Yağmurlu

11

/

8

Yarın

Parçalı bulutlu

10

/

5

Pazartesi

Sisli

10

/

4

Salı

Sisli

11

/

5

Çarşamba

Parçalı bulutlu

14

/

8

Related Posts

İran’dan ABD ve İsrail’e saldırı tehdidi: Güçlü bir şekilde karşılık vereceğiz

İran Savunma Bakanı Aziz Nasırzade, ABD veya İsrail’in herhangi bir saldırısında ABD’nin bölgedeki üslerini ve çıkarlarını hedef alacaklarını söyledi. Nasırzade, “Bir savaş dayatılırsa, buna güçlü bir şekilde karşılık vereceğiz.” dedi.

İran’da artan fabrika yangınları dikkati çekiyor: Sabotaj mı yapıldı?

İran’da fabrika yangınları ve çeşitli tesislerdeki patlamalar dikkati çekerken, yetkililer sabotaj iddialarını reddediyor.

Özgür Özel’e yumruklu saldırıda yeni ayrıntılar… ‘Makam aracı otoparka alınmadı’ iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik yumruklu saldırı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, CHP lideri Özgür Özel’in makam aracı kapalı otoparka alınmadı. Özel bu sebeple aracına ulaşmak için yürüyerek dışarı çıktı.

Devlet Bahçeli’den ‘yumruklu saldırı’ya bir garip kınama: Özgür Özel’in adını bile anmadı: ‘Bir siyasi kurumun yöneticisi…’

Son dakika haberi… MHP lideri Devlet Bahçeli, AKM çıkışı yumruklu saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e “adını anmadan” geçmiş olsun dileklerini iletti. Saldırıyı kınayan Bahçeli, “Menfur ve melun saldırının tüm boyutlarıyla araştırılıp tetkik ve tahkik etaplarının ikmal edilerek şayet varsa ardındaki esrar perdesinin aralanması siyasi ve toplumsal huzur adına zorunluluktur” dedi.

Hayvan hırsızı yakalandı: 4 büyükbaş sahibine teslim edildi

Şanlıurfa’da ahırdan çalınan 4 adet büyükbaş hayvan jandarma tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

TBMM’de bu hafta: 112’ye yapılan asılsız ihbar cezaları artırılacak

TBMM Genel Kurulunda bu hafta, 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp meşgul edenlere verilen idari para cezalarının artırılmasına yönelik düzenleme görüşülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir