İzmir Karabağlar’dan sokak hayvanlarına modern hizmet

İzmir Karabağlardan Sokak Hayvanlarına Modern Hizmet

İZMİR (İGFA) – İzmir’de Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi, Nazım Hikmet Hayvan Sağlığı Merkezi ve Uzundere Hayvan Sağlığı Merkezi’nde sürdürüyor.

Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi’nde kısırlaştırma hizmetleri devam ederken, Nazım Hikmet ve Uzundere Hayvan Sağlığı Merkezleri’nde kısırlaştırma, ihbar değerlendirme, tedavi, cerrahi ve ortopedik operasyonlar gerçekleştiriliyor.

Vatandaşlar, sokak hayvanlarıyla ilgili dilek ve şikâyetlerini, Karabağlar Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden veya hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasında 414 81 81 numaralı Alo Pati ihbar hattını arayarak iletebiliyor. Ayrıca, 3 araç ve uzman personelden oluşan ekip, ilçenin tüm noktalarına hizmet götürerek sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Hayvan Sağlığı Merkezi, modern donanımı ve ileri teknoloji ekipmanlarıyla da öne çıkıyor. Merkezde tam donanımlı ameliyathane, muayene odası, röntgen cihazı, CR cihazı, laboratuvar, tam kan sayım cihazı, otoklav, sterilizatör, hasta başı monitörü ve eczane gibi pek çok tıbbi ekipman bulunuyor. Bu sayede sokak hayvanlarının ihtiyaç duyduğu tedaviler hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini belirtti.

Kınay, “Sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu çalışmalarımız, hayvan severlerin desteğiyle kararlılıkla devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bu hizmetlerden yararlanmaya ve sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.

Related Posts

Başkonsolos FETÖ iddiasıyla görevden alınınca firar etti

Dışişleri’nin liyakatli personelini ‘monşerler’ diye eleştiren AKP iktidarının atadığı başkonsoloslar Almanya ile krize neden oldu. Daha önce parti teşkilatından gelen isimleri dış temsilciliklerde görevlendirmesi tepki çeken AKP, Türkiye’nin Münster …

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.

Resmî Gazete’de bugün (10 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 10 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

İsrail basını, Trump yönetiminin Hamas ile ateşkes için Netanyahu’ya baskı yaptığını öne sürdü

Tel Aviv merkezli Haaretz gazetesi, ABD yönetiminin İsrail yönetimine Gazze’de ateşkes için baskı yaptığını iddia etti. Gazete, ismini açıklamadığı bir kaynağa dayanarak, Başkan Trump’ın Mayıs ayında planlanan Orta Doğu ziyareti öncesinde Hamas’la ateşkes anlaşması sağlanması için diplomatik girişimlerin yoğunlaştığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir