1520 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

Menteşe’de Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 1520 Litre Ele Geçirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, sahte zeytinyağı üretimine yönelik önemli bir adım atıldı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları sonucunda, E.Ç’nin piyasadan temin ettiği ucuz yağları kullanarak sahte zeytinyağı ürettiği tespit edildi. Bu gelişmenin ardından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Yaraş Mahallesi’nde şüphelinin aracında yapılan aramada tam 1520 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. Sahte ürünler imha edilirken, şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonun detayları hakkında daha fazla bilgi bekleniyor. (AA)


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Çöpüne göre vergi sistemi getirildi! 2026’tan itibaren başlayacak

Fransa’da çöp vergisi 2026’dan itibaren değişiyor. Yeni siteme göre artık Fransa’da “Ne Kadar Çöp, O Kadar Fatura” dönemi başlayacak.

Kadınlar bunu paylaşıyor: ‘Eğer istismarcı biriyle arkadaşsam…’

Kadınlar sosyal medyada başlattığı son akımla, taciz faillerinin çevrelerinde görünmez olmasının önüne geçmeyi hedefliyor. “Eğer sizi istismar eden biriyle arkadaşsam bana yazın” mesajıyla dayanışma çağrısı yapan kadınların üstüne ünlü makyöz Hamiyet Akpınar da dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Sosyetik isim Dila Tarkan’ın İtalya tatili kabusa döndü: Alışveriş krizi

Sosyetik isim Dila Tarkan, eşi ve ailesiyle çıktığı İtalya tatilinde alışveriş kabusu yaşadı. Sicilya’da girdiği mağazada yanlış para çekilmesi ve ürünlerin hazırlanamaması nedeniyle bir saat mahsur kala ismin girdiği bir başka mağazada ise poşetleri karıştı.

Güney Amerika’da 7.5 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı

Şili açıklarındaki Drake Geçidi’nde 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami dalgalarının 3 saat içinde Şili’nin güneyine ulaşması bekleniyor.

İki gün daha kavrulacağız

Hava sıcaklıkları bugün pik yapacak, cumartesi akşamdan itibaren düşüşe geçecek. Pazartesi İstanbul 26, İzmir 34 dereceleri görecek.

127 yıldır İstanbul’da hizmet veriyordu… Atatürk’ün doktorunun hastanesi kapatılıyor

Mustafa Kemal Atatürk’ün doktorlarından Dr. Samuel Abravaya’nın da uzun yıllar hizmet verdiği İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Özel Balat Or-Ahayim Musevi Hastanesi, 127 yılın ardından kapanma kararı aldı. Hastane yönetiminin 18 Temmuz 2025’te aldığı kararla birlikte tarihi kurumun tüm faaliyetleri kalıcı olarak sona erdirilecek.